sábado, 4 de junio de 2016

Saló de celebracions Nave Verde



Finalment, i després de molt temps, hem abuidat una antiga vaqueria que s’utilitzava per a guardar trastes

vells i l’hem habilitat com a sala per a celebracions.  Aquest espai serà per a la celebració d’activitats varies.  Té uns cent metres quadrats, un petit ambigú i lavabos.

En la decoració de l’espai s’han utilitzat tant elements clàssic per a les cadires i taules com altres elements menys tradicionals com el propi sostre, una cúpula d’estil geodèsic, disenyat i construït pel veí i artista plàstic Américo Parrilla.

https://myspace.com/americoparrilla
La sala de celebracions, batejada com Nave verde, es pot llogar conjunta o independentment de la resta del conjunt.   Té un aforament de 70 persones assegudes i 120 de peu.
 Al caliu de la xemeneia és la sala de l’ambigú Almodo-bar i s’hi poden celebrar trobades d’empresa, d’amic i un llarg etcètera













La festa d’inauguració la van dur a terme la bailaora d’orígen cubà Sandra Bara i el seu grup de flamenc local Los Retales de Mairena.  




























I com podríem oblidar al grup de rock Los Labios, els quals fèren seu el salón, cantant i fluïnt durant gairebé un mes, entre els seus murs.  Quin bon ambient!






0 comentarios:

Publicar un comentario

/* /******************************** ********************************/