jueves, 2 de junio de 2016

L'hort ecològic, els animals, el bosc d'eucapitus i l'art

Contacteu-nos i us donarem disponibilitat i preus de la verdura.  Els caps de setmana es pot visitar l'hort agro-ecològic i endur-se verdura de temporada.
A part d'un petit hort situat en un lateral de la Villa Cómix en una altra zona de la fina també estem produïnt verdura ecològica en major quantitat.  Tota la nostra fruita i verdura compta amb un segell d'eco.  Produïm el nostre propi compost i utilitzem adob natural procedent dels nostres animals de granja.


Al galliner i al gabial tenim diferents tipus de gallines, paons, galls, una parella d'indiots, pollastres, conills, perdius, guatlles i un gran nombre d'ocells com periquitos, agapornis, canaris, tórtores diamant, pardals (teuladíns) de Java, Isabelita, coloms, bec de corral senegalès ... sense oblidar la nostra burra Paca, els nostres dos mastins lleonesos i el nostre gatet. 


A més a més, la fauna silvestre resulta interessant.  Podem veure sense gaire dificultat:  mussols, conills, eriçons, llangardaixos i una gran varietat d'aus.  Mairena del Alcor compta amb una colònia de xoriguers, au en perill d'extinció.  

I en la zona alta de la finca poden gaudir d'un bosc d'eucaliptus on trobaran una zona de jocs infantils, podran fer boniques passejades o acampar en tenda o caravana.  
A més a més, comptem amb producció propia de ceràmica:  Cerámica Sevilla y  ceramicasevilla.es 
També realitzem activitats relacionades amb el medi ambient.

Els animals que tenim ara mateix son gallines, galls, paons, ànades reals, ocells varis, ànecs, conills, coloms i la Paca, la nostra burreta.

A part, és clar, està la fauna silvestre la qual resulta molt interessant pels seus amants.  Podem veure sense massa dificultat mussols, conills, eriços, llangardaixos, guatlles i una gran varietat d'aus.

El nostre hort agroecològic ha estat dissenyat seguint els plantejaments que vàrem extreure del llibre
" El huerto ecológico fácil" del músic i agricultor mallorquí Gaspar Caballero de Segovia.




















0 comentarios:

Publicar un comentario

/* /******************************** ********************************/